Selecteer een pagina

Bewonersorganisatie Notenbuurt

Over ons

Wij zijn stichting Bewonersorganisatie Notenbuurt. We zijn in 2018 van start gegaan en sinds Januari 2019 bestaan wij officieel. Wij zijn hier mee begonnen omdat we een aantal activiteiten in de Notenbuurt misten, zoals Halloween, Sinterklaas, Kerst en Pasen.

Naast de activiteiten die wij willen organiseren nemen wij ook een aantal taken op ons van het oude wijkberaad. Dit zal zichtbaar en achter de schermen gebeuren. Wij zullen ons, als vrijwilligers, zover als mogelijk inspannen voor een fijne en veilige buurt. Hierbij hebben wij goed contact met de Gemeente Den Haag en meerdere partijen die betrokken zijn bij de Notenbuurt waaronder de buurtkamer.

Als stichting maken wij gebruik van subsidies van de Gemeente Den Haag. Ook is het mogelijk om diverse organisaties/ stichtingen te benaderen zoals Voor welzijn, Pep, Bureau Graswortel en Fonds 1818. Niet alleen voor subsidies, maar ook als samenwerking.

 

Commissie Loosduinen

Wij zijn onderdeel van de Commissie Loosduinen. De CL vertegenwoordigt de 6 bewonersorganisaties van Loosduinen en het bedrijfsleven in het stadsdeel. De commissie adviseert, gevraagd en ongevraagd, het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Den Haag. De CL heeft twee projectgroepen, WB en ROV. Voor meer informatie en de complete samenstelling kijk op commissieloosduinen.nl

Contact

Bewonersorganisatie Notenbuurt
Walnootstraat 181
2555 XL Den Haag

Bewonersorganisatienotenbuurt.nl
Bewoners.organisatie.notenbuurt@gmail.com

Facebook: Bewonersorganisatie notenbuurt